Imagini care au stârnit mânia tuturor. Casa unei familii de 6 persoane a fost demolată fără nicio explicație (VIDEO)

0
28 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/8YmoTgH_XQ0?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Cu toții avem supărări, unii mai mari, alții mai mici, unii nu au un telefon mai scump, alții se ceartă cu prietenii, familia, rudele, alții își doresc obiecte pe care nu și le pot permite… Majoritatea acestor supărari sunt infinit mai mici față de ce a pățit acest copil palestinian.

 

Întorcându-se acasă după o zi obișnuită de școală, tânărul Kiswani în vârstă de 10 ani și-a găsit întreaga casă distrusă de forțelei. Aceștia nu i-au permis familiei de șase persoane să își recupereze absolut niciun obiect din casă, distrugând-o cu buldozerul, fără milă, pe motiv că ar fi construită ilegal.

 

Tatăl, Ibrahim le-a spus autorităților israeliene că a plătit 160.000 de dolari pentru a obține aprobările necesare pentru construirea casei. Nu i-a interesat și au distrus totul, cei șase membri ai familiei, mama, tatăl și cei 4 copii, rămânând pe străzi.

 

Și uite cum într-o secundă se poate dărâma munca de-o viață… Data viitoare când sunteți supărați având motive minore, gândiți-vă la povestea familiei acestea care a rămas pe străzi fără nicio explicație din partea autorităților.

 

(Sursa: vipmonden.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here