FĂRĂ JENĂ. O tânără olteancă a prestat un SEX ORAL unui stripper, într-un club plin de petrecăreți

0
616 views

O știre de amploare ce a cuprins internetul, o are drept protagonistă pe o tânără din Craiova care, într-un club de noapte, a prestat cu nonșalanță un sex oral ca la carte, cadorisindu-l astfel chiar pe stripperul care era în toiul activității sale contractuale.

 

Nimeni nu cred că s-ar fi scandalizat dacă actul în sine s-ar fi desfășurat într-un loc privat, sau chiar în baia localului (cum se zice că s-ar obișnui mai nou), dar tânăra curajoasă și-a manifestat afinitatea pentru stripper și părțile sale adiacente în public, în văzut tuturor, asta spre stupoarea celorlalți bărbați și femei care se aflau în acel moment în incinta clubului respectiv.

 

Evident, martorii evenimentului s-au autosesizat și unul dintre ei a fost suficient de lucid (măcar el) pentru a fotografia toată scena, pentru pus la păstrare pe mai târziu că, deh, amintire de colecție, nu vezi tot timpul live așa ceva, chiar dacă nu ești tu (prea)fericitul ”sărbătorit”.

 

Gurile rele cârcotesc și pun pe seama alcoolului acest act de curaj și lipsa de inhibiții a fetei. Alții vorbesc pe la colțuri de substanțe interzise, dar nimeni nu admite faptul că, în febra momentului, se prea poate ca fetei să-i fi chiar făcut plăcere să se desfășoare la scenă deschisă, publicul și încurajările acestuia conferindu-i toată încrederea de care avea nevoie pentru a îndrăzni mai mult în legătură cu stripperul care, din ce se vede în poză, nu a părut absolut deloc deranjat de așa-zisa nesăbuință a fetei.

 

Un gentleman desăvârșit, stipperul a avut totuși o mică tentativă de creare a unui spațiu de relativă intimitate, acoperind fața iubăreței cu geaca de pielea neagră din dotare. O fi fost ceva kinky, ceva vestimentație ce facea parte din scenariu ? Doar cei doi știu, sau poate doar unul dintre ei, căci celălalt se prea poate să se fi trezit mahmur a doua zi și să nu își amintească nimic, deci noroc cu toate comentariile din presa scrisă, dovada vie a celor petrecute.

 

Nu suntem în măsură să îi judecăm, cu atât mai puțin să îi blamăm. Dacă stripperul, ca bărbat, este considerat un norocos de bărbații de pretudindeni, tânăra e pusă la colț atât de femei, dar și de unii bărbați mai cu perdea. De ce ? Pentru ce ? Părerile sunt împărțite dar, până la urmă, scena s-a consumat, publicul a fost în delir, cât despre cei doi protagoniști.

 

(Sursa: safimcopii.wordpress.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here