Escroacă de drum lung. Prietena din București i-a luat tot din casă

0
62 views

Duminică, în jurul orei 14.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de Elisabeta Ș., de 58 ani, din localitate, despre faptul că o femeie pe care o ştie sub numele de Mariana C., din municipiul București, i-a furat din locuință suma de 6.100 lei.

 

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în primăvara anului 2013, persoana vătămată se întorcea din Portugalia, de la copiii săi, iar în Gara de Nord București a cunoscut-o pe Mariana C., care a rugat-o să aibă puțin grijă de bagajele ei, deoarece dorește să-și reîncarce telefonul mobil. Din acest moment au ținut legătura telefonic, iar la 16 septembrie Mariana C. a venit în vizită la Elisabeta Ș. Musafira a locuit în casa femeii din Câmpulung până duminică, 22 septembrie, când, în timp ce proprietarii locuinței erau la biserică, a plecat cu tot cu cheile de acces în locuință, sustrăgând suma de 6.100 lei, arată Monitorul de Suceava.

 

Cu ocazia audierii persoanei vătămate a rezultat faptul că a ținut legătura telefonic cu Mariana C., timp în care aceasta s-a autoinvitat de mai multe ori să vină la Câmpulung Moldovenesc, dar a tot fost amânată pe diverse motive până pe 16 septembrie.

 

Femeie din Câmpulung nu a văzut nici un act de identitate al musafirei din Bucureşti, dar aceasta i-a spus că se numește Mariana C., este din Capitală, lucrează la un spital, iar în urmă cu 12 ani soțul ei și fiul au decedat într-un accident de circulație și în mod frecvent își vizitează singura rudă, un nepot care este călugăr la o mănăstire din judeţul Maramureș.

 

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

 

(Sursa: monitorulsv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here