Elev de 15 ani, omorât pe trecerea de pietoni, în fața școlii

0
28 views

Un adolescent de 15 ani a murit, luni dimineaţă, după ce a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni din faţa liceului din localitatea mehedinţeană Halânga.
 

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.00, pe Drumul Naţional 67, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, în faţa Grupului Şcolar Agricol Halânga .

 

Potrivit martorilor, elevul în vârstă de 15 ani venea din comuna Bala şi era cazat la internatului Grupului Şcolar Halânga, unde urma să îşi lase bagajele, pentru ca mai apoi să meargă la lice, aflat la câteva sute de metri. Când a ajuns pe trecerea de pietoni, adolescentul a fost lovit de un autoturism Skoda care circula dinspre Drobeta Turnu Severin către Targu Jiu.

 

În urma impactului, copilul a fost aruncat la o distanţă de câteva zeci de metri de trecerea de pietoni, sora şi o prietană a băiatului, care îl însoţeau, declarând că şofeul avea viteză.

 

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă cadrele medicale nu l-au putut salva pe băiat, fiind declarat decesul.

 

 

(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here