E pe bune! BIANCA DRĂGUȘANU și VICTOR SLAV S-AU CĂSĂTORIT

0
88 views

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ajuns azi în faţa ofiţerului stării civile de la Sectorul 3 pentru a spune cel mai important DA din viaţa lor. Martori au fost Nicoleta Luciu și soțul său.

 

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit azi în faţa ofiţerului stării civile. Potrivit cancan.ro, cei doi au fost aduşi cu o limuzină de lux. Slav a stat în faţă, pe locul din dreapta, în timp ce viitoarea sa soţie a coborât din spatele maşinii.

 

Peste trei săptămâni, Bianca şi Victor îşi vor jura iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu. Pentru atunci se anunţă o nouă nuntă de fiţe în lumea mondenă. Invitaţii vor mânca în farfurii de sticlă cu pulbere de argint, iar mirii vor petrece noaptea într-un pat cu baldachin.

 

De la petrecere nu vor lipsi berbecuţii la proţap, dar şi o zonă de narghilea, cu produse tradiţionale arăbeşti. Iar invitaţii ar fi bine să-şi aducă şi costumele de baie.

„Au avut o cerinţă în mod expres, Bianca a zis că dimineaţa vor da tonul la distracţie, vor sări în piscină şi vor folosi şi jacuzzi”, a spus un organizator.

Bianca şi Victor au rezervat camera nupţială pentru două nopţi. Ei vor fi răsfăţaţi cu petale de trandafir, şampanie, fructe exotice, iar pe terasă au cerut să aibă hamacuri.

Nunta anului în lumea mondenă va avea loc pe 29 septembrie, iar Bianca şi Victor vor avea 400 de invitaţi la petrecere.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here