Drama unei adolescente. Corina, o fată de numai 15 ani, a renunțat la viață după ce a văzut câtă tristețe e în jurul său

0
86 views

Corina, o fată de numai 15 ani din Botoșani, a strâns atât amărăciune în suflet încât s-a agăţat de o creangă cu copac cu cordonul de la geacă şi şi-a luat viaţa. Criminaliştii sosiţi la faţa locului, în pădurea Hudum, la o căutare asupra ei au găsit băgat în bata blugilor un caiet. Acolo, adolescenta şi-a explicat gestul către cei care i-au dat viaţă.

 

Deşi a fost găsită la scurt timp după tragicul incident, tânăra care a ales să-și pună capăt zilelor nu a mai putut fi salvată de cadrele medicale ale echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), ajuns la faţa locului. Din nefericire medicii nu au putut decât să constate decesul.

 

Adolescenta şi-ar fi motivat gestul în biletul de adio pe care l-a scris pentru părinţii săi. Surse din Inspectoratul de Poliţie Judeţean susţin să motivul care a împins-o pe fată să recurgă la acest gest extrem au fost tocmai neînţelegerile cu cei care i-au dat viaţă.

„La faţa locului am găsit o femeie care era în stop cardio respirator prin spânzurare cu semne de moarte instalată şi nu a necesitat manevre de resuscitare”, a declarat Daniela Amarandei medicul de pe ambulanţă.

 

Imaginile din pădurea de la Hudum erau şocante, spun jurnaliștii de la Botoșăneanul. O tânără care pare să nu fi ajuns nici măcar la vârsta majoratului era atârnată fără vlagă de o creangă de copac. Acolo, fără nimeni în apropiere şi-a găsit sfârşitul, a avut ultima străfulgerare de viaţă.

Cel mai probabil că amărăciunea care a chinuit-o şi a determinat-o să facă pasul nefast a fost mai puternică decât dorinţa de a trăi. A avut nevoie de foarte mult curaj să-şi ducă planul la bun sfârşit, dat fiind faptul că, distanţa de la sol la creanga de care şi-a agăţat cordonul de la geacă era extrem de mică, iar fata a rămas cu genunchii îndoiţi.

 

 

Criminaliştii au găsit asupra sa câţiva bănuţi, un bilet de călătorie de transport în comun şi caietul în care, pe prima pagină se aflau cuvintele de început: „Dragi părinţi”. După ce şi-a explicat gestul, fata a încheiat simplu, ca şi cum ar fi trimis o misivă unei amice: „Cu drag, Corina”. Astfel şi-a luat rămas bun de la părinţi, prieteni şi de la viaţă.

 

De altfel, Corina şi-a luat rămas bun de la toţi cei care i-au fost aproape. Începând de la părinţi care au primit după moartea ei un caiet de şcoală cu explicaţiile gestului, până la colegi de clasă sau prieteni pentru care a lăsat un mesaj pe o pagină de socializare, pentru toţi fata a avut un cuvânt.

 

Amărăciunea care a cuprins-o pe Corina în clipele dinainte de a-şi da ultima suflare pare să fie fost imensă. Cel puţin asta reiese din mesajul de rămas bun pe care l-a postat pe Facebook, plin de greşeli gramaticale.

„sunt foarte strsata,suparata si tot ce cuprinde rau. in ultimul timp mi sa intamplat o gramada de rautati, iertatima cei care vam suparat, iertatima cei care vam gresit si nu mi.am dat seama, dar azi explodeaza to in mine. azi simt ca.mi dau duhul. gata ma.am saturat de toti cei care imi vreti raul. am un ultim cuvant……. CEI CARE MATI IUBIT ASA CUM SUNT MACAR LA MORMANTUL MEU O LUMANARE SA.MI APRINDETI DE AIA IEFTINA LA 50BANI SI EU VA VOI AVEA IN SUFLUTUL MEU MEREU. VA-AM PUPAT PE TOTI PAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :((((((((((„, se arată în mesajul postat de Corina pe FB.

 

Postarea sa a adunat aproape 200 de comentarii din partea colegilor şi prietenilor care încă nu îşi pot reveni din şocul veştii că adolescenta a ales un drum fără întoarcere.

„Corinuta Corinuta cum te-ai dus tu asa repede …parca acum o saptamana imi ziceai ca vrei sa dai la facultate ca ai multe planuri si acum….!! nu-mi vine sa cred !! Condoleante familiei!!”, i-a scris o colegă Corinei.

Corina L. a fost găsită de un cioban, miercuri la amiază, atârnând de un copac, după ce s-a spânzurat cu cordonul de la geaca cu care era îmbrăcată. Fata ar fi recurs la acest gest din caza unor neînţelegeri cu părinţii.

 

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here