Două cartiere mari ale Iașului rămân FĂRĂ APĂ POTABILĂ, luni, timp de nouă ore

0
27 views

ApaVital a anunţat oprirea livrării apei în cartierele ieșene Dacia şi Alexandru cel Bun, în cursul zilei de luni, 26 august. Întreruperea îi va afecta pe abonaţii din Şoseaua Naţională, pe tronsonul dintre Piaţa Alexandru cel Bun şi Biserica Sf. Anton, străzile Cazaban, Jijia şi Tabacului.

 

Conducerea ApaVital spune că apa va fi oprită timp de 9 ore, în intervalul orar 9.00 -18.00, pentru a fi efectuate lucrările programate pentru refacerea unei legături la o conductă nouă, de la intersecţia dintre Şoseaua Naţională şi Tabacului, precum şi de refacerea branşamentelor din zonă.

Tot luni, locuitorii satelor Păun şi Pietrărie, comuna Bârnova, nu vor avea nici ei apă, în intervalul orar 8.00-19.00. În zonă se desfăşoară lucrări de înlocuire a unor tablouri electrice şi de automatizare la unul din rezervoarele ApaVital din Pietrărie.

 

„În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere şi îşi cere scuze pentru disconfortul creat. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, anunță reprezentanţii ApaVital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here