Campionatul Mondial de Dezbateri Academice pentru Liceeni

0
403 views

  Pentru prima dată în 14 ani de când participă la această competiție, Lotul Național al României urcă pe podium, ocupând, ca echipă, Locul 1 la categoria sa de limbă (la categoria English as a Foreign Language, limba engleză ca limbă străină). Mai mult decât atât, Smaranda Moroșanu, debater în lotul național, a primit premiul de Cel mai bun vorbitor la aceeași categorie de limbă (Best EFL Speaker). Cea de-a treia mare realizare a Lotului național de anul acesta este faptul că, tot pentru prima dată, România avansează dincolo de fazele preliminarii, în cele eliminatorii, ceea ce îi situează pe a 14-a poziție la nivel mondial.

Cele două eleve din Iași sunt:
● Smaranda Moroșanu, elevă în clasa a 12-a (acum absolventă) la Colegiul Național Iași. Începând din toamna lui 2018 este studentă a prestigioasei Universități din Oxford. Este la a doua participare la Campionatul mondial și practică dezbaterile de aproape 4 ani.

● Miruna Cozianu, elevă în clasa a 11-a (acum a 12-a) la Colegiu Național „Emil Racoviță” din Iași. Miruna face dezbateri de 3 ani, și a participat pentru a doua oară la Campionatul mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here