Botoşăneanca ucisă în Italia a fost FILMATĂ DE CRIMINAL în timp ce murea. Suspectul a întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul fetei

0
51 views

Foto: click.ro

Tânăra Lavinia Ailioaiei, din Flămânzi-Botoşani, ucisă cu sânge rece de un  italian, a avut parte de o moarte terifiantă, fiind filmată până în momentul în care şi-a dat ultima suflare. Principalul suspect a spus iniţial că a fost doar un incident nefericit în timpul unui joc erotic, însă probele găsite de procurori îl contrazic.

 

Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei găsite, moartă şi dezbrăcată, vineri, pe un câmp de la marginea localităţii Lodi, scrie click.ro. Procurorii italieni au perchiziţionat maşina principalului suspect, contabilul italian Andrea Pizzocolo, şi au găsit câteva înregistrări în care românca era filmată chiar în timp ce era ucisă. Procurorii susţin că imaginile sunt înfiorătoare şi că nu a fost vorba de un accident, ci de un omor premeditat.

 

 

Deşi a dat semne că se sufocă, italianul nu s-a oprit, ba mai mult i-a filmat şi ultimele momente din viaţă. Şi mai şocant este faptul că după ce Lavinia a murit, bărbatul a dus-o la un alt motel, unde a întreţinut din nou relaţii sexuale cu cadavrul ei.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here