Benzema a comis-o din nou! Cu un transsexual, de data asta

0
32 views

În 2010, Karim Benzema era acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu o prostituată minoră şi a confirmat acest fapt fără reţineri, iar în 2013 s-a trezit implicat într-un nou scandal sexual.

 

Potrivit site-ului belgian Sud Info, atacantul Realului ar fi petrecut două nopţi în Charleroi cu o altă prostituată, de data aceasta transsexuală, pe numele ei Victoria Dorval.

 

Victoria (29) a suferit o operaţie de schimbare de sex în urmă cu cinci ani, iar de atunci s-a afişat în public alături de Zahia Dehar.

 

Aşa a ajuns în anturajul lui Benzema, anul trecut la Paris, iar, conform spuselor Victoriei, internaţionalul francez i-ar fi oferit 2.000 de euro pentru o noapte petrecută împreună.

 

 

„Am acceptat. Ştia de operaţia mea, dar mi-a spus că nu îl deranjează. Ba dimpotrivă. Ne-am mai întâlnit o dată şi atunci am cerut 6.000 de euro”, a declarat blonda.

 

Atât Benzema, cât şi unul dintre prietenii buni ai acestuia, rapper-ul Booba, care ar fi oferit la rândul său 3.000 de euro pentru clipele de plăcere oferite de fostul bărbat, neagă acuzaţiile: „Amândoi neagă întâmplările. Nu le-ar face cinste ca informaţiile să fie confirmate”.

 

 

(Sursa: showbiz.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here