Becali s-a decis. Gâlcă e out! Reghecampf îşi negociază revenirea. Jucătorii ştiu că nu vor avea acelaşi antrenor în vară şi de aceea sunt relaxaţi

0
17 views

 Steaua FCSB a pierdut la Târgu Jiu cu Pandurii (scor 1-3), dar nu această înfrângere l-a determinat pe Gigi Becali să ia o astfel de decizie. Finanţatorul care îşi ispăşeşte probabil ultimele zile de închisoare la Poarta Albă a decis să nu-i prelungească angajamentul actualului antrenor încă dinainte de acest meci.

Patronul e nemulţumit de jocul echipei. Cu un avans de 7 puncte, formaţia din Ghencea nu a reuşit să facă vreun joc bun în returul campionatului. Chiar dacă echipa ia titlul, Becali nu vrea să-şi lase echipa pe mâna lui Costel Gâlcă pentru preliminariile Ligii Campionilor.

 

 

Tănase şi ceilalţi colegi au făcut un nou joc slab, după ce pierduseră în aceeaşi săptămână şi la Giurgiu, cu Astra, în Cupa Ligii, competiţie în care vor juca totuşi finala tot cu Pandurii

Interesant e că la urechile jucătorilor cineva a avut grijă să ajungă această decizie. Lucru care explică relaxarea jucătorilor pe teren şi lipsa de atitudine. „Dacă tu ştii că îţi vine un alt antrenor şi e doar o chestiune de timp să câştigi titlul, cum mai poţi da 100%?  Asta se întâmplă la echipă”, a explicat o persoană care cunoaşte bine situaţia de la echipă. Gabi Balint, care a văzut meciul cu Pandurii din studioul Digisport, a rămas surprins de deciziile pe care le luau în teren jucătorii. „Nu cred că Gâlcă le-a spus să joace cu baloane lungi. E prima dată când văd Steaua că joacă astfel”, a spus el.

Gâlcă rezistă pentru a-şi trece în palmaresul de antrenor primul titlu de campion

Din informaţiile ProSport, Laurenţiu Reghecampf negociază deja cu Gigi Becali revenirea la formaţia cu care a cucerit două titluri la rând. Numirea lui se va produce la finalul actualei ediţii de campionat, iar Gâlcă va fi lăsat să-şi ducă mandatul la final atâta vreme cât păstrează şanse matematice pentru titlu. Patronul nici nu ia în calcul să piardă campionatul. Din acest motiv le-a şi dat drumul în iarnă celor mai buni jucători ai săi, Sănmărtean, Szukala şi Keşeru.

Costel Gâlcă simte că nu se va mai pune bază pe el şi în sezonul următor. Dar vrea să-şi treacă în palmares primul titlu din cariera lui de antrenor. Din acest motiv şi rezistă presiunii.

 

 

Reghecampf are toate şansele să fie prezentat personal de Becali, deoarece patronul echipei din Ghencea ar putea ieşi cât de curând din închisoare

Laurenţiu Reghecampf e liber de contract după ce a fost demis la mijlocul lunii februarie de conducerea clubului saudit Al Hilal. El a antrenat echipa lui Gigi Becali două sezoane la rând, începând cu 2012 şi a plecat în mai a anului trecut, după ce a cucerit cel de-al doilea titlu consecutiv cu „roş-albaştrii”. Momentul despărţirii i-a lăsat un gust amar atunci lui Gigi Becali, care nu i-a dat voie tehnicianului să îşi rezilieze contractul decât după ce şi-a plătit clauza de 1 milion de euro. Între conducerea clubului şi Reghecampf a urmat o perioadă de răceală, care a culminat cu interzicerea lui Bourceanu de a face recuperarea în Arabia Saudită. Relaţiile s-au îmbunătăţit considerabil în această iarnă, când Reghecampf a reluat legătura cu Gigi Becali după ce a revenit acasă.

 

 

 

 

 

 

Sursa: prosport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here