ALERTĂ DE GRADUL ZERO! Doi minori din Oșești-Vaslui, dispăruți de două zile din fața casei

0
74 views

Doi copii din județul Vaslui au dispărut de acasă de două zile. Copiii, de 9 şi 15 ani, erau în grija bunicului. Ultima oară au fost văzuţi în timp ce se jucau pe un deal din apropierea casei.

 

Doi copii din Oşeşti, Vaslui, aflaţi în grija bunicului, au fost daţi dispăruţi. Zeci de poliţişti, jandarmi şi localnici îi caută pe copii de două zile. Cei doi copii sunt şi verişori. Ultima oară au fost văzuţi la casa bunicilor, în după-amiaza zilei de duminică.

Bunicul lor a alertat poliţia în jurul orei 22.00, iar căutările au început de luni. Marţi au fost mobilizate forţe impresionante: zeci de poliţişti, jandarmi însoţiţi de câini dresaţi şi localnici sunt în căutarea lor.

Băiatul de 9 ani se numeşte Dan Claudiu Bolea, iar la momentul dispariţiei purta un tricou de culoare verde, pantaloni scurţi de culoare albastră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare gri. El are o înălţime de 1,10 metri, o greutate de aproximativ 30 de kilograme, ochi căprui, păr şaten tuns scurt.

Băiatul de 15 ani se numeşte Ionuţ Baicu, are o înălţime de 1,60 de metri, o greutate de aproximativ 40 de kilograme, ochii albaştri, părul şaten tuns scurt. În momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou alb cu dungi negre, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele dispărute, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here