Distracţie pe cinste pentru studenţi, la Iulius Mall! Bilete la concertul Gorillaz şi peste 1.000 de alte premii

Iulius Mall Iaşi le oferă studenţilor ieşeni multe motive de a-şi petrece timpul liber la sesiuni de shopping sau întâlniri cu prietenii. „Campus fun starts now” le aduce acestora şansa de a câştiga o excursie pentru patru persoane la concertul Gorillaz din Londra şi peste 1.000 de premii care încurajează buna dispoziţie.

În perioada 13-29 octombrie 2017, Iulius Mall desfăşoară campania „Campus fun strats now”, care oferă şansa de a câştiga premii în ton cu pasiunea ta pentru muzică şi divertisment.

Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de cumpărături în magazinele tale preferate din Iulius Mall Iaşi, în valoare de minimum 50 de lei, şi să mergi la Centrul Info cu bonurile fiscale şi carnetul de student vizat. Zilnic, primii 60 de participanţi înregistraţi electronic la campanie câştigă un premiu garantat: invitaţii la Cinema City, vouchere pentru jocuri de biliard la Club Viper, intrări la StarNet sau băuturi pe bază de cafea de la Teo’s Cafe.

Marele câştigător va fi desemnat prin tragere la sorţi, în ultima zi a campaniei, şi va fi premiat cu o excursie alături de alţi trei prieteni, la concertul Gorillaz, care se va desfăşura pe 4 decembrie 2017, la Londra. Premiul include transportul cu avionul, cazarea pentru două nopţi şi bilete de intrare la concert pentru patru persoane.

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *