Comedia „Gaiţele”, cu o distribuție de excepție, pe scena Amfiteatrului Palas

După inaugurarea Amfiteatrului Palas cu spectacole de excepție, iubitorii de teatru sunt așteptați și în week-end-ul care urmează.

Vineri, 15 septembrie, la ora 20:00, o nouă comedie spumoasă va fi pusă în scenă în locația amintită. „Gaiţele” reprezintă una dintre cele mai savuroase comedii ale dramaturgiei contemporane româneşti. Satira socială va stârni hohote de râs prin situaţiile de mare forţă dramatică, ce degajă o energie uriaşă. Mai mult, personajele principale din spectacolul „Gaiţele”, în regia lui Cătălin Baciu, vor prinde viaţă prin reprezentaţiile unor mari actriţe: Carmen Tănase, Florina Cercel, Virgina Rogin şi Carmen Ionescu.

Duminică, 17 septembrie, invitaţia la teatru este pentru copii, de la ora 10:00, aceștia fiind aşteptaţi la spectacolul „Peter Pan”, în regia lui Iulian Ioan Sandu, o producţie a Ateneului Iaşi. Alături de Peter Pan şi de alte personaje haioase, fioroase sau inocente, cei mici vor porni spre o ţară a visurilor şi a întâmplărilor minunate. Din distribuţie fac parte: Codrin Dănilă, Cezara Fantu, Nicholas Kerezsy, Teodor Giurcanu, Erica Moldovan, Andrei Ciobanu, Ana Hegyi sau Vlad Baba.

Biletele pot fi achiziţionate de la Centrele Info Palas Mall. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Amfiteatrul Palas are o capacitate de aproximativ 460 de locuri şi va găzdui evenimente variate, de la piese de teatru, spectacole de tip muzical sau de stand-up comedy, până la teatru pentru copii, concerte de muzică şi multe alte acte artistice.

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *