Apa caldă va ajunge mai repede la cetățenii din Tătărași și Galata

Veolia Energie Iaşi va face în această vară investiţii estimate la aproape 10 milioane lei. Reprezentanţii companiei spun, într-o adresă către clienţi, că principalele obiective ale lucrărilor care vor fi efectuate vizează fiabilizarea echi­pamentelor de producţie a energiei termice şi creşterea eficienţei energetice pe parte de producţie şi reţele pentru îmbunătăţirea continuităţii furnizării apei calde şi a căldurii.

Mai pes curt, acţiunile Veolia pregătesc iarna următoare.

Astfel, la centrala de producţie de la Holboca se vor realiza intervenţiile anuale de mentenanţă şi de modernizare asu­pra tuturor agregatelor.

La centrala de producţie din Tudor Vladi­mirescu, principalele lucrări din această vară vizează reviziile pe circuitele de termoficare urbană şi la pompele de reţea, precum şi rea­lizarea instalaţiilor de depozitare şi de utilizare a combustibilului lichid uşor pentru funcţionarea cazanelor de apă fierbinte.

De asemenea, o altă lucrare vizează introducerea a 1,4 km de conducte pentru recircularea apei calde între punctele termice şi blocuri în zonele Tătăraşi şi Galata, care va face ca apa caldă să ajungă mai prompt la robinet, lucrări similare fiind implementate deja în alte cartiere. Nu în ultimul rând, unul dintre obiectivele Veolia este ca, până la finalul anului 2017, să dubleze numărul de contoare ce pot fi citite la distanţă, respectiv peste 2.400 de contoare (47,1% din întreg parcul) vor putea fi citite fără ca reprezentanţii asociaţiilor de proprietary să fie deranjați lună de lună.

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *