Sute de persoane, blocate pe Aeroportul Iași

Sute de persoane sunt blocate, vineri, pe Aeroportul Iaşi, după ce cinci curse aeriene – două către Bucureşti, două către Londra şi una spre Timişoara – au fost amânate din cauza ceţii şi a ninsorii abundente. Vizibilitatea este extrem de redusă din cauza ce­ţii şi a ninsorii.

Potrivit reprezentanților aerogării ieșene, decizia amânării curselor a aparținut operatorilor aerieni, pista aeroportului fiind operațională.

Tot din cauza con­diţiilor meteo nefav­orabile, pe aeroportul Iaşi nu au mai aju­ns două curse de la Aeroportul Otopeni, care trebuiau să aterizeze la ora 9:00, respectiv 9:55.

O singură aeronavă a re­uşit să decoleze de pe Aeroportul Iaşi în cursul dimineţii, cea de Tel Aviv. Aceasta ar fi trebuit să de­coleze de pe Aeropor­tul Iaşi la 6:05, dar a reuşit să plece abia după trei ore.

Pe de altă parte, pe parcursul nopții, autoritățile au intervenit pentru a debloca drumul spre Aeroport. Zeci de copaci au fost tăiați sau au căzut pe zona de la Lacul Veneția spre cele două terminale.

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *