Două zile de ninsoare vor costa județul aproape 75.000 de lei

Din cauza ninsorilor abundente, Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) Iaşi, a fost obligată să semneze un contract pe două zile cu asocierea formată din SC Eky Sam SRL şi SC Enviro SRL, suma plătită fiind de 74.853 lei fără TVA.

Ca urmare a avertizărilor de cod galben şi portocaliu de precipitaţii abundente, intensificări ale vântului şi ninsoare, asocierea de firme trebuie să asigure viabilitatea drumurilor judeţene în această perioadă.

Astfel, în noaptea de 19 aprilie s-a acţionat cu opt autocamioane de tip lamă cu sărăriţă şi patru încărcătoare frontale. De asemenea, stocul de material antiderapant este asigurat de asociere pentru cele două zile de desfăşurare a contractului.

„Rugăm conducătorii auto care circulă în această perioadă pe drumurile judeţene ca în condiţiile unui carosabil umed sau acoperit cu zăpadă, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum şi să îşi echipeze autoturismele corespunzător pentru condiţii de iarnă”, au transmis reprezentanţii DJADP Iaşi.

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *