Breaking News. Mihai Chirica a fost demis de la conducerea PSD Iasi

@ In locul lui Mihai Chirica pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a fost desemnat Maricel Popa, actualul presedinte al CJ Iasi

 

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a pierdut șefia organizației județene a PSD Iași, în urma ședinței Comitetului Executiv Național (CExN) al partidului de guvernământ.

Chirica ocupa interimar funcția de președinte și a plătit pentru declarațiile făcute în ultimul timp, care au deranjat conducerea de la centru. Mai mult, județul Iași a pierdut și funcția de vicepreședinte al PSD la nivel național.

În locul primarului Iașului, la organizația județeană a PSD a fost numit, tot interimar, Maricel Popa, președintele Consiliului Județean. Masurile luate impotriva lui Chirica au fost adoptate si ca urmare a unui memoriu semnat de 60 de primari din judetul Iasi si de unii parlamentari PSD de Iasi. Acest memoriu a fost initiat de Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca care nu a fost de acord cu faptul ca Mihai Chirica a atacat conducerea centrala a partidului. „Decizia de astazi impotriva lui Chirica este una corecta deoarece acesta a criticat conducerea partidului si nu a sustinut programul de guvernare. Eu am primit asigurari ca Iasul va avea iin continure sprijinul Guvernului si nu va fi exclus din nici unul din proiectele programului de guvernare”, a spus Mihai Mihalache.

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *