O tânără de 18 ani, din Iași, a născut într-un centru al Serviciului de Ambulanţă

O tânără în vârstă de 18 ani, din localitatea ieşeană Ţibăneşti, a născut duminică la centrul zonal al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din comună, apoi a fost adusă împreună cu bebeluşul, după 12 ore, la o maternitate din Iaşi, fiind necesară intervenţia unui utilaj de deszăpezire şi a unei autospeciale cu şenile.

Femeia a ajuns în cursul dimineţii de duminică la centrul zonal al SJA din Ţibăneşti, unde a născut, fiind ajutată de asistentul medical şi de ambulanţierul din cadrul centrului. Ea nu a putut fi transportată imediat la o maternitate din Iaşi, din cauza viscolului.

Întrucât ambulanţa nu s-a putut deplasa de la Ţibăneşti către Iaşi din cauza condiţiilor meteo, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost trimis de la Iaşi spre Ţibăneşti cu o autospecială pentru victime multiple, una cu şenile, dar şi un utilaj de deszăpezire.

În jurul orei 17.30, la 12 ore de la naştere, tânăra a ajuns la maternitatea Cuza Vodă din Iaşi, împreună cu bebeluşul, cei doi fiind în stare bună, relatează libertatea.ro

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *