media-147206936847259500.jpg

Scandal între Edi Iordănescu şi Reghecampf: Ce i se reproşează antrenorului Stelei

Edi Iordănescu a pus tunurile pe Reghecampf. Fiul fostului selecționer l-a „înțepat” din nou, printre rânduri, pe tehnicianul „roș-albaștrilor”, acuzându-l că nu știe să scoată maximum din jucători. ”De ce nu mai performează jucătorii după venirea la Steaua?”, s-a întrebat Edi Iordănescu. „În comparație cu Mitrea, Bălașa e mult mai tânăr și are timp să se regenereze. El poate pleca de la Steaua după ce câștigă campionatul, e altceva decât să pleci de la Viitorul.

Bălașa trebuie să se readapteze la Liga 1. El a jucat ca fundaș dreapta, față de jucătorii pe care Steaua i-a adus în ultimul timp pe acest post și care nu sunt obișnuiți pe această poziție, precum Enache și Jakolis.

Cred că pentru Steaua e important să aibă toate posturile acoperite la momentul în care se reia campionatul. Și să se gândească la formarea unei echipe pentru cupele europene de anul viitor. Pentru că în alte sezoane, competițiile europene se pregăteau în vară, într-un timp foarte scurt. Steaua se orientează acum la jucători care se remarcă în Liga 1. Întrebarea e de ce unii dintre aceștia nu mai performează după venirea la Steaua, în condițiile în care ei au demonstrat că au valoare”, a declarat Iordănescu la Dolce Sport

 

Sursa

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *