CE AGENTII WESTERN UNION DESCHISE SÂMBĂTA ŞI DUMINICA SUNT IN IAŞI 2017?

Western Union face mult mai mult decât să te ajute să trimiți sau să primești bani. în fiecare zi ajutăm oamenii să se conecteze cu cei dragi aflați oriunde în lume, oferindu-le o modalitate rapidă, sigură și convenabilă de a transfera bani. Operăm printr-o rețea de aproximativ 470.000 de locații ale agenților în peste 200 de țări și teritorii, iar in Iaşi este disponibil deschis Duminica în reţeaua BRD.

Serviciile oferite de BRD Iaşi și Western Union:
Transfer de bani din străinătate în România – bucuriile mici scurtează distanțele mari, iar tu cel rămas acasă, știi asta cel mai bine. Cu Western Union primești bani rapid.
Transfer de bani din România în străinătate – cei dragi aflați departe de tine pot primi sprijinul tău oriunde s-ar afla.
Transfer de bani din România în România – și atunci când ești în țară, dar departe de ai tăi poți să le oferi celor de acasă o bucurie.

Cu Western Union e simplu să transferi în lei, euro sau dolari americani peste tot în România. Sunt peste 4500 de locații ale agenților din țară de unde tu poți să trimiți, iar ei pot să ridice banii transferați.

Ca o precizare: nu exista agentii western union iasi non stop deschise ( chiar dacă EXPRESS CREDIT AMANET are 3 agentii non stop cu western union, cei de la western inchid sistemul pe la orele 22 pentru a actualiza cursul valutar pentru a 2a zi), dar exista agenţii şi locaţii Western Union deschise Sâmbăta şi Duminica in Iaşi 2017

  • Western Union BRD Carrefour Era Park – Sos. Pacurari, nr. 121,Iasi – Luni-Duminică 08:00-20:00 – pentru cei din zonele canta, valea lupului.
  • Western Union BRD Kaufland Păcurari – Sos. Păcurari nr. 92, Iasi – Luni-Duminică 08:00-20:00 – pentru cei din zonele păcurari, canta, gară
  • Western Union BRD Kaufland Pavlov (pod. de piatră) – Strada Pavlov, nr. 14, Iasi – Luni-Duminică 08:00-20:00 – pentru cei din zonele dacia, alexandru, zimbru pod de piatră, mircea
  • Western Union BRD Kaufland Varlaam (piaţa Nicolina) – Strada Mitropolit Varlaam , nr. 54, Iasi – Luni-Duminică 08:00-20:00 – pentru cei din zonele mircea,nicolina, podu ros, ţesătura
  • Western Union BRD Carrefour Felicia (baza 3) – Strada Bucium , nr. 36, Iasi – Luni-Duminică 08:00-20:00 – pentru cei din zonele bularga, baza 3, zona metalurgică, metalurgie

Ce trebuie să faci pentru:

A primi bani:
1. Te invităm la cea mai apropiată locație BRD Iasi din orice centru comercial cu un act de identitate valabil. Te rugăm să îi comunici operatorului Western Union țară din care ți-au fost trimiși banii, numele complet al expeditorului, suma exactă pe care o aștepți, precum și numărul de control al transferului de bani (MTCN).
2. Pentru a efectua plată, operatorul Western Union va verifica actul de identitate și informațiile pe care i le-ai furnizat.
3. Te rugăm să verifici toate detaliile tipărite pe chitanță “pentru primit bani” pentru a te asigura că sunt corecte. Operatorul îți va înmâna banii și chitanța.

A trimite bani:
1. Te invităm la cea mai apropiată locație BRD Iasi din orice centru comercial. Trebuie doar să ai un act de identitate valabil, să menționezi țara de destinație, suma pe care dorești să o trimiți și numele complet al destinatarului.
2. După ce ai depus suma pe care dorești să o transferi, precum și comisionul (Western Union poate câștiga bani din diferență de curs valutar), operatorul Western Union va introduce detaliile tranzacției tale în calculator și va tipări chitanță “pentru trimis bani”.
3. Te rugăm să verifici toate detaliile tipărite pe chitanță, să te asiguri astfel că acestea sunt corect introduse și să semnezi chitanța.
4. Pe chitanță vei primi numărul de control al transferului de bani (MTCN: un număr de zece cifre) și sumă achitată.
5. Banii vor fi disponibili pentru a fi ridicați rapid după ce ai primit chitanță cu MTCN-ul. în general sumele sunt disponibile la plată în câteva minute, atât când trimiți bani cât și când primești. Intervalul este supus termenelor și condițiilor serviciului, incluzând orarele de funcționare ale agenților și diferențele de fus orar. în anumite țări, pentru a ridica banii, destinatarul trebuie să comunice operatorului numărul de control al transferului de bani (MTCN).

Taxe și comisioane:
Comisioanele aferente tranzacțiilor de numerar sunt standard și se vor plăți numai de către expeditor.

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *