Avem, oficial, un nou subprefect. Valentina Iosub s-a instalat pe fotoliul lui Bogdan Abălași

Valentina Iosub, fostă secretară a Consiliului Local din Tătăruşi a devenit, oficial, începând de marți prima femeie care ocupă funcția de subprefect al județului Iași. Valentina Iosub a fost instalată în funcţie la doar patru zile după şedinţa de guvern în care s-a decis înlocuirea fostului subprefect, Bogdan Abălaşi.

Schimbarea de ştafetă a avut loc în prezenţa lui Dan Mihai Chirică, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, care a dat citire Hotărârii de Guvern prin care Valentina Iosub preia prin detaşare funcţia de subprefect al judeţului, deţinută până acum tot prin detaşare de Bogdan Răzvan Abălaşi.

Ea a depus jurământul de credinţă în noua sa calitate, angajându-se să depună toate eforturile pentru a asigura respectarea legii şi bunăstarea cetăţenilor judeţului Iaşi.

„Este o profesionistă a administraţiei publice, şi sunt convins că numirea domniei sale este exact ceea ce Instituţia Prefectului avea nevoie“, a spus Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean, prezent la ceremonie.

„Vreau să am o bună colaborare cu primarii din judeţ şi cu instituţia preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi“, a afirmat şi noul subprefect.

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *