A MURIT ÎN BRAȚELE IUBITEI! Un motociclist a fost lovit în plin de un taxi care nu-i dăduse prioritate de trecere

0
39 views

Accident grav la Cluj. Un motociclist de 32 de ani a murit după ce a intrat într-un taxi care i-a tăiat calea. Iubita tânărului, care venea cu maşina în spatele său, a asistat la întreaga scenă.

 

Un motociclist de 32 de ani din Cluj a murit după ce a fost lovit în plin de un taximetrist. Tânărul se îndrepta spre casă când un taximetrist i-a tăiat calea. Medicii sosiţi la faţa locului l-au resuscitat minute în şir, dar din păcate nu a mai putut fi salvat. Mama şi iubita motociclistului s-au prăbuşit de durere când au aflat că bărbatul a murit.

 

„Era cu prietena lui. Acolo e maşina în spate, ea venea în spatele lui. Numai am văzut că se coboară şi zice ce s-a întâmplat. O şi picat în genunchi. Era în stare de șoc. Zice că de 14 ani sunt împreună”, a povestit un martor.

 

Și pasagerii din taxi, un bărbat şi fiica sa de 13 ani au fost răniţi uşor. Taximetristul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

 

„Din primele cercetari, conducătorul taximetrului nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere motociclistului care circula din sens opus”, a declarat Dan Crişan, inspector principal Poliţia Rutieră Cluj.

 

În urma accidentului, traficul a fost blocat aproximativ o oră.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here