A comandat un telefon mobil și a primit un cartof, iar ca bonus, un pachet de țigări gol

0
43 views

Un bărbat din municipiul Bârlad, care comandase on-line un telefon mobil, a găsit în interiorul coletului primit acasă un cartof, el sesizându-i pe poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vaslui.

 

Pentru coletul primit din judeţul Vrancea, bărbatul a plătit suma de 250 de lei, însă când a vrut să vadă telefonul mobil, a constatat că în interiorul coletului erau un cartof, un pachet de ţigări gol şi câteva bonuri fiscale, potrivit Agerpres.

 

Poliţiştii vasluieni au demarat cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. „S-au primit mai multe sesizări că unii cetăţeni au fost înşelaţi după ce au comandat obiecte de pe mai multe site-uri. Aceştia au primit produse cosmetice sau alimentare în locul bunurilor comandate”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonica.

 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, astfel de reclamaţii se primesc în ultimul timp din ce în ce mai des. Poliţiştii recomandă populaţiei să apeleze doar la firme de curierat care permit verificarea conţinutului coletului înainte de a achita valoarea produselor comandate.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here