Pe un picior de Plai și-un trai pe vătrai …

Serialul celor palpați la hârtii de către oamenii doamnei Codruța Catani continuă cu episodul fostului șăf de la alte trei litere, dar cu polițiști, recte domnul Plai. Domnia sa și-o făcut o casă cu ștaif, numai că n-o pus mâna pe cancioc, lăsând manopera asta în grija unui nene din Tomești, deprins cu contractele de chiatră spartă prin județ sub oblăduirea cui trebe, ca să fie bine.

Lumea zice că omu cu chiatra ar mai fi posesorul unor dosărele de evaziune, dosărele care au fost îngropate dibaci de fostu șăf de ipejeu, taman cât să-l scutească în a mai pune mâna pe lopată pentru casă. Și când te gândești că la poziția lui, dacă făcea o clacă, cu două bidoane de vin și juma de porc avea fundația gata, încă o clacă și ridica pereții, restu … era jucărie. Așa însă … e cu umflături.

Aghentu 007,5

Comentarii

There are 1 comments

  1. Mintea voastră și a celui care v-a pus să scrie-ți prezintă grave umflături.Eu nu am avut și nici nu o să am treabă cu oamenii doamnei Codruța,dar cel care v-a făcut lachei și mîncători,a avut,are și o să aibă.Dacă profesionalismul vă dă afară din casă merge-ți pînă la capăt cu investigațiile și spune-ți clar care sunt dosarele îngropate(nr,dată și ce conțin)iar dacă nu o face-ți,înseamnă că sunteți niște labe triste și vă invit nu să vă cereți scuze ci să-mi face-ți ceva care să-mi dea o senzație de bine.

    Reply

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *