Patronatele din industria ospitalităţii spun că intenţia Inspectoratului pentru Situații de Ugență (ISU) de a reduce pragul suprafeţei pentru obligativitatea autorizaţiei de securitate la incendiu, de la 600 mp la 200 mp, reprezintă una dintre cele mai mari ameninţări pentru HoReCa.
Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR) critică intenția ISU de a reduce pragul suprafeţei pentru obligativitatea autorizaţiei de securitate la incendiu, de la 600 mp la 200 mp
Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR) îşi exprimă îngrijorarea profundă faţă de intenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) de a reduce pragul suprafeţei pentru obligativitatea autorizaţiei de securitate la incendiu, de la 600 mp la 200 mp.
Potrivit FPIOR, reglementarea reprezintă una dintre cele mai mari ameninţări pentru HoReCa în acest moment.
”Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR) îşi exprimă îngrijorarea profundă faţă de intenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) de a reduce pragul suprafeţei pentru obligativitatea autorizaţiei de securitate la incendiu, de la 600 mp la 200 mp.Deşi înţelegem necesitatea modernizării cadrului legislativ în urma tragediei din 2015, considerăm că eficienţa noilor reglementări nu poate fi obţinută prin măsuri disproporţionate şi fără consultare, care riscă să blocheze activitatea mii de operatori economici şi să afecteze direct potenţialul turistic al României”, anunţă federaţia.






















































