10.800 ţigarete de contrabandă şi două autoturisme, confiscate de inspectorii vamali de la BVF Siret

0
25 views

În noaptea de 15 spre 16 octombrie 2013, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret, în colaborare cu poliţiştii de frontieră, au reţinut în vederea confiscării 10.800 ţigarete de contrabandă şi două autoturisme ce aveau locaşuri special amenajate. Autoritatea vamală a sancţionat persoanele implicate cu amezi contravenţionale în cuantum de 12.000 lei.
 

În noaptea de 15 spre 16 octombrie 2013, între orele 23.20 şi 0.30 s-au prezentat pentru control vamal la Biroul Vamal de Frontieră Siret două autoturisme marca DACIA 1310L, înmatriculate în România, conduse de cetăţeni români.

 

La controlul vamal amănunţit efectuat în baza analizei de risc, inspectorii vamali au descoperit în ambele mijloace de transport ţigări de contrabandă ascunse în locaşuri special amenajate. Astfel, în butelia de combustibil a primului autoturism inspectorii vamali au descoperit 4.940 bucăţi ţigarete, iar în aripile din faţă ale celui de al doilea autoturism 5.860 bucăţi ţigarete.

 

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări precum şi a celor două mijloace de transport ce aveau modificări structurale efectuate în scopul introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă. Conducătorii autoturismelor au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale în cuantum  de 12.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here