Inițiatorul legii pensiilor de lux pentru parlamentari, Anghel Stanciu, către alegătorii săi cu venituri sub 1.000 de lei: „Să fie sănătoși!”

Deputatul PSD Anghel Stanciu nu doar că nu are mustări de conştiinţă pentru că a promovat acest proiect de lege, dar nici nu ia în calcul părerea oamenilor care l-au votat. Întrebat dacă a discutat cu cetăţenii din colegiul lui, Stanciu a dat vina pe jurnalişti, care le-au indus ideea că Parlamentul nu face nimic.

 

„Cred că cetăţenii din colegiul meu, 90% dintre ei, ar vota să dispară Parlamentul pentru că aşa li s-a indus de către ziarişti şi alte cercuri de influenţă, că acest Parlament este populat de oameni care dorm. Unii dorm somn de veci. Deci este o activitate periculoasă”, a declarat pesedistul pentru gândul.

 

Întrebat dacă suma de 4.600 de lei, pensia de care ar beneficia Anghel Stanciu pentru şase mandate, acesta a comparat situaţia României cu celelalte state din Europa, dar şi cu realităţile economice.

 

„Dacă mă uit la ce se întâmplă în Europa, e o sumă prea mică. Dacă mă uit la posibilităţile care sunt în România, cred că e o sumă prea mare. Nu am remuşcări pentru că eu nu pentru mine am votat pensia, ci am votat pentru un Parlament puternic, care să fie populat cu oameni care renuţă la viaţa de zi cu zi şi fac ca mine 23 de ani naveta”, a adăugat el.

 

Despre oamenii cu pensii mici, sub 1.000 de lei pe lună, Anghel Stanciu n-are decât un singur mesaj: „Să fie sănătoşi!”.

 

(Sursa: gandul.info)

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *