Joi, 27 Noiembrie 2014

 Garda Financiară, pe un butoi de pulbere

Scris de   Vineri, 12 Iulie 2013 12:29
Rate this item
(0 votes)
Comisarii Gărzii nu știu dacă vor mai avea serviciu în perioada imediat următoare. Potrivit unei Ordonanțe de Urgență intrate în vigoare la începutul lunii, Garda Financiară se va desfința. Comisarii au posibilitatea să opteze pentru un post în nou-înființata Direcție Antifraudă de la ANAF, dar deocamdată nu se știe nici câte posturi vor fi disponibile, nici cum se vor face angajările.

„Va fi emisă o Hotărâre de Guvern care va conține aceste informații”, a declarat Ionel Damian, directorul Direcției de Finanțe Iași. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Finanțe, pot solicita angajarea la Direcția Antifraudă și persoane care nu provin din structurile Gărzii Financiare. „Numirea personalului antifraudă se va face pe bază de concurs sau examen, ocuparea funcţiilor publice fiind făcută în urma promovării evaluărilor psihologice complexe, organizate prin intermediul unităţilor specializate acreditate în condiţiile legii şi a evaluărilor de integritate”, se arată în comunicat.

Read 409 times Last modified on Vineri, 12 Iulie 2013 12:31

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

 

Într-o maternitate nasc o unguroaică, o ardeleancă şi o negresă. Se încurcă brăţările la copii şi atunci doctorul zice:

– Să-l chemăm pe ardelean că-i mai calculat şi dacă îşi recunoaşte copilul am scăpat.

Vine ardeleanul şi alege copilul negru, la care doctorul zice:

– Ce faci, băi, eşti nebun? Nu vezi că-i negru?

La care ardeleanul răspunde:...

Dezbaterea zilei

Credeţi că, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale, Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia?

Citatul Zilei

"Până în acest moment nu este clar dacă este posibilă înfiinţarea unor secţii noi în străinătate sau nu... Nu, e foarte clar că nu e clar încă în acest moment. Nu are rost să ne ascundem dupa deget, pe legislația actuală nu este posibil, dacă se vor face derogări putem discuta, dacă nu, ne vom concentra pe măsurile care privesc fluidizarea votului"

Teodor Meleșcanu,

ministru de Externe