Marți, 30 Iunie 2015


Garda Financiară, pe un butoi de pulbere

Scris de  Vineri, 12 Iulie 2013 12:29
Rate this item
(0 votes)
Comisarii Gărzii nu știu dacă vor mai avea serviciu în perioada imediat următoare. Potrivit unei Ordonanțe de Urgență intrate în vigoare la începutul lunii, Garda Financiară se va desfința. Comisarii au posibilitatea să opteze pentru un post în nou-înființata Direcție Antifraudă de la ANAF, dar deocamdată nu se știe nici câte posturi vor fi disponibile, nici cum se vor face angajările.

„Va fi emisă o Hotărâre de Guvern care va conține aceste informații”, a declarat Ionel Damian, directorul Direcției de Finanțe Iași. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Finanțe, pot solicita angajarea la Direcția Antifraudă și persoane care nu provin din structurile Gărzii Financiare. „Numirea personalului antifraudă se va face pe bază de concurs sau examen, ocuparea funcţiilor publice fiind făcută în urma promovării evaluărilor psihologice complexe, organizate prin intermediul unităţilor specializate acreditate în condiţiile legii şi a evaluărilor de integritate”, se arată în comunicat.

Read 474 times Last modified on Vineri, 12 Iulie 2013 12:31

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

TOP ŞTIRI

EDITORIAL

 

O tipă bună urcă în tramvai, 3-4 șmecherași în spate... Se sfătuiesc ei acolo și, într-un final, pleacă unul spre ea:

- Domnișoară, uite 5 RON pentru minunata priveliște pe care ne-ai oferit-o.

Tipa ia banii, îi pune în portofel și zice:...

Dezbaterea zilei

Credeți că Gheorghe Nichita ar trebui să-și dea demisia din funcția de primar?

DA - 73.8%
NU - 22.6%
Nu știu - 3.7%

Total votes: 164
The voting for this poll has ended on: 22 Iun 2015 - 19:39

Citatul Zilei

„Într-un schimb de SMS pornit de la acuzația mea directă că a existat o înțelegere neloială între dl Dangă și primarul interimar galactic Mihai Chirica, acesta din urmă nu a negat o înțelegere și mi-a replicat faptul că „nu se putea altfel”. Ce ipocrizie grețoasă!” Dan DOBOȘ, președinte demisionar al Fundației „Iași – Capitală Culturală Europeană 2021”